Helyi közélet

2022.07.05. 13:14

Gázolás a debreceni vonalon: fokozatosan helyreáll a vasúti közlekedés

Forrás: illusztráció / MW-archív

Várhatóan 14 óráig szünetel a vonatközlekedés a Budapest-Cegléd vonalon, mert Üllő és Vecsés között elgázolt egy embert a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó S50-es vonat – tájékoztatta a Mávinform kedden kora délután az MTI-t.

Azt írták, hogy az érintett szakaszon pályafelújítás is zajlik az egyik vágányon, ezért a helyszínelés ideje alatt szünetel a vonatközlekedés. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 40-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani – írták.

Frissítés:

A közlekedés a késő délutáni órákban állt helyre. A friss közlemény szerint Vecsés és Üllő között befejezték a helyszínelést, a korlátozásokat fokozatosan feloldják az elővárosi és a szegedi InterCity vonatoknál. A késések ugyan csökkenek, de rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra és kimaradó vonatjáratokra még számítani lehet estig – írták.

Hozzátették: a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon fokozatosan áll helyre a menetrend szerinti közlekedés.

A Mávinform korábban azt közölte, hogy kedd délelőtt Üllő és Vecsés között elgázolt egy embert a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó S50-es vonat.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában