Összefoglaló

2022.09.24. 09:24

A nyilvános vécét használók rémálma vált valóra Hajdúszoboszlón

Valaki úgy beszorult a buszváró mosdójába, hogy a tűzoltókat is ki kellett hívni. Ügyeleti hírek péntekről.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Debrecenben, a Panoráma úton egy nagyméretű fa dőlt az útra, ezért riasztották péntek hajnalban a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység motoros láncfűrésszel avatkozott be – áll a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Faág miatt vonultak később a tűzoltók a debreceni Viola utcába is, ott a gyalogosforgalmat veszélyezették a lehasadó faágak. Kéziszerszámokkal és kézi erővel távolították el az ágakat a tűzoltók. 

Egy nagyméretű fa egyik ága hasadt le Debrecenben, az Ödön utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, mert az ág a forgalmat veszélyeztette. A tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

A hajdúszoboszlói buszváró egyik mosdójának ajtaja beszorult, így az ott lévő ember nem tudott kijutni. A tűzoltók segítségét kérte. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kézi erővel kinyitották az ajtót, ezzel a bajbajutott kiszabadult. 

Péntek este Hajdúböszörményben a Baltazár Dezső utcában egy autó az árokba borult.  A város hivatásos tűzoltói a járművet átvizsgálták és áramtalanították. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Két körözöttet fogtak a megyei rendőrök

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány összesen három személyt fogott el, közülük két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, egy főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában