Várva várt díjátadás

2022.09.26. 14:10

A mosolyukkal hódították meg a megyét a legkisebbek

Szerkesztőségünkben vették át nyereményeiket a Gyermekmosoly pályázatunk dobogósai.

Forrás: Molnár Péter

Több mint 1100 nevezés érkezett a Mediaworks Hungary Zrt. Gyermekmosoly fotópályázatára. A szülők két kategóriában (0–3 éves és 4–7 éves) küldhették be a gyermekükről készült legcukibb, leghuncutabb vagy akár a legzsiványabb képeket.  

Mind a jelentkezők, mind a szavazatok számában a korábbi évek sikerességét is túlszárnyalta az idei Gyermekmosoly játékunk, így a pályázók közötti verseny a szavazás végéig tartogatott izgalmakat. Az online szavazáson 63 ezer 300 darab voksnál is többet adtak le olvasóink. A nyereményeket hétfőn délelőtt vették át a díjazottak a Napló szerkesztőségében.

Forrás: Molnár Péter

Az első kategória nyertese a hároméves, hajdúböszörményi Hadházi Boglárka Zoé lett, akinek a kedvenc állata a cica. Kicsit félénken, megszeppenve érkezett édesanyjával a szerkesztőségünkbe a debreceni Dóbé János. A második helyezést elérő, két és fél éves fiatalember a plüssmacik mellett a kutyákat szereti, de ez alkalommal csak az előzőt hozta magával. A harmadik legtöbb szavazatot pedig az egyéves Szabó Panka kapta, aki Hajdúhadházon él a szüleivel, a kedvenc állata pedig a boci, amit a családban is tartanak.

Forrás: Molnár Péter

A második korcsoport nyertese az öt és fél éves, nádudvari Kiss Enikő lett, aki mosolyogva mesélte, hogy bár otthon kutyájuk és cicájuk is van, ő jobban rajong a teknősbékákért és a pingvinekért. A második és harmadik helyet pedig egy földesi testvérpár, a négyéves Vántus Bence és a hétéves Zsolt érte el a leadott szavazatoknak köszönhetően. Mindketten szeretik a pandákat, otthon négy cica gazdái. Zsolt idén szeptemberben kezdte az első osztályt, a kedvenc tantárgya pedig a matek, de ügyes énekből is.

BS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában