Ügyeleti hírek

2022.12.08. 08:30

Halálos baleset és tűz miatt szólaltak meg a szirénák a megyében

Halálos baleset történt Ebes és Hajdúszovát között

Forrás: Napló-archív

Fának csapódott egy autó szerda délelőtt Ebes és Hajdúszovát között. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű vezetőjét kézi erővel és feszítő-vágóval szabadították ki a roncsból, majd átadták őt a mentőszolgálatnak. A sérült a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összefoglalójában.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Ebes közelében tegnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A balesetben nem sérült meg senki.

Este a lerakódott korom égett egy kéményben Debrecenben, a Déli soron. A debreceni hivatásos tűzoltók a kéményt kitakarították.

Zsákokba összerakott építési törmelék égett Debrecenben, a Miklós utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Furtán, a Petőfi úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyben egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét, míg négy könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában