Sziréna

2023.02.07. 07:15

Épülettűz Balmazújvárosban: 20 méter magasra pattogtak a szikrák a szomszéd szerint − fotókkal, videóval

Az egységek több gázpalackot kivittek az épületből, amelyeket visszahűtöttek.

Négy városból érkeztek tűzoltók, hogy megfékezzék a lángokat

Forrás: Tóth Imre

Teljes terjedelmében égett egy könnyűszerkezetes épület a Hajdú-Bihar vármegyei Balmazújvárosban, az Iskola közben - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. A lángok egy lakóház mellé épített, ötven négyzetméteres garázsban csaptak fel.

Az egyik szomszéd a Hajdú Online érdeklődésére elmondta, a reggeli órákban a zajokra lett figyelmes, ahogy felhúzta a redőnyt, hatalmas tüzet látott, a szikrák 20-25 méter magasra pattogtak elmondása szerint. – Borzasztó volt – szörnyülködött. Ő értesítette a tűzoltókat. Úgy tudja, a házban a lakó bent tartózkodott, azonban ki tudott jönni. Azt az információt kapta, hogy a hűtőnél keletkezhetett elektromos zárlat. Egy másik szomszéd először azt hitte, hogy tűzijátékot lőttek fel az udvaron.

Frissítés:

8 óra után oltották el a tüzet – közölte a katasztrófavédelem. A lángokat a hajdúszoboszlói, a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos, valamint a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Az egységek több gázpalackot kivittek az épületből, amelyeket visszahűtöttek.

A lángokat a hajdúszoboszlói, a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos, valamint a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Az egységek több gázpalackot kivittek az épületből, amelyeket visszahűtenek.

Helyszíni információink szerint személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában