Te magadra ismersz?

2024.03.26. 18:10

Égen-földön keresik a párt, akik a Lovardánál voltak extrém jó fejek

Egy nő és a fia estéjét tették szebbé.

Haon.hu

Az eset március 22-én este történt a Lovardánál

Forrás: Facebook / Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpont (official)

Elképesztően kedves gesztusról jelent meg poszt a napokban a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban. Egy tag a közösség erejét kérte, hogy segítsenek megtalálni egy párt, akik a Lovardánál voltak marha jó fejek még március 22-én az esti rockkoncert előtt.

A bejegyzés szerint a most segítséget kérő nő pénteken este a fiával együtt a Lovarda bejáratánál volt, amikor egy pár lépett oda hozzájuk, és megkérdezték, van-e jegyük a koncertre. Miután nem volt, a pár 2 jegyet ajánlott fel, méghozzá azért, mert akik velük mentek volna a programra, végül mégsem tudtak eljönni. A jegyekért pénzt sem voltak hajlandók elfogadni. „Annyira meglepődtem szinte szóhoz se jutottam... A fiam és én így velük mentünk be” – tette hozzá a nő, majd azt is leírta, hogy mivel kezdődött a koncert, még be sem tudtak mutatkozni egymásnak.

A poszt szerzője viszont szeretné meghálálni a jegyeket, így kéri, hogy jelentkezzen nála, aki magára ismert. Fotósként dolgozik, és egy választott fénykép kidolgozását ajánlotta fel cserébe.

Drukkolunk, hogy egymásra találjanak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában