Körözés

2022.05.15. 09:41

A körözési toplistán is szerepelt a Gyöngyösön elkapott férfi (videó)

Tíz elfogatóparancs volt a 45 éves férfi ellen érvényben.

HEOL

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztályának felderítő tevékenysége eredményeként Gyöngyösön 2022. május 12-én elfogták a 45 éves S. Márkot – írja a police.hu.

A férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt elrendelt, továbbá a Budapesti, Dunakeszi, Miskolci és Egri Törvényszék vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt összesen tíz elfogatóparancsa volt érvényben. S. Márk a rendőrség által közzétett TOP-50-es körözési listán szerepelt. A 45 éves férfi 2021 szeptemberétől rejtőzködött a hatóságok elől.

A beszerzett adatok alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának munkatársai megállapították, hogy S. Márk Gyöngyösön bujkál. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság felderítő nyomozói a körözött személy pontos tartózkodási helyét megállapították, a férfit elfogták és őrizetbe vették.

 

Címkék#körözés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában