Labdarúgás

2022.05.18. 09:04

Történelmi bajnoki címet szerzett a Bélkő SE-Öregfiúk csapata

Egy mérkőzés még hátra van a pontvadászatból, de a legfontosabb kérdés már eldőlt a 2021/22-es Heves Megyei Öregfiúk Bajnokságban.

B. Cs.

Ünneplés közben a bajnoki címet szerzett Bélkő SE-Öregfiúk csapata

Forrás: Bélkő SE

A Bélkő SE-Öregfiúk csapata nyerte az első alkalommal kiírt Heves Megyei Öregfiúk Bajnokságot. A bélapátfalviak a Kompolton elért döntetlennel biztosították be bajnoki címüket. A Barta Péter vezette társaság nyolc mérkőzése közül ötöt megnyert, egy alkalommal ikszelt és két vereséget szenvedett. A 32 lőtt gólból Telek Lajos vállalta a legtöbbet (12), míg Lázár Gábor nyolc találatig jutott.

Az ezüstérmet a kompoltiak érdemelték ki, míg a bronz medál a recskieknek jutott. Utóbbi két gárda május 24-én, kedden 18 órától Recsken játssza a szezon utolsó mérkőzését.

A 12. forduló mérkőzésén:
TARNAMENTE SSZE–BÉLKŐ SE-ÖREGFIÚK 1–1 (1–0)
Kompolt. V.: Várallyay Miklós (Titz, Molnár M.).
TARNAMENTE: Sike – Sály, Kulics, Molnár T., Erki, Kerepesi, Farkas O., Batki, Váradi Z., Szalóki, Vágó. Cserék: Sós, Forgács, Varga T., Major, Bognár, Kis Zs., Varga Cs.
BÉLKŐ: Tompos – Telek, Szamosi, Nagy R., Fülep, Ágó, Dorkó O., Kiss O., Antal, Bajzát Zs., Barta A. Cserék: Pelyhe Cs., Balázs, Molnár G., Berecz I.
GÓL: Farkas O. (20)., ill. Bajzát Zs. (68.).

A bajnokság állása
1. Bélkő SE-Öregfiúk 8 5 1 2 32–21 16
2. Tarnamente SSZE 7 3 2 2 28–13 10
3. MSE-Recsk 7 1 1 5 10–36 3
4. Bodon Péter FC kizárva
Megjegyzés: a Tarnamente és Recsk csapatától 1–1 pont levonva
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában