Katasztrófavédelem

2022.05.20. 13:04

Három balesethez is vonultak csütörtökön a tűzoltók Heves megyében

Csütörtökön összesen 11 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába.

HEOL

Forrás: HMKI

A 4 tűzesetet és a 4 műszaki mentést összesen 8 hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 3 téves jelzés is érkezett az ügyeletre - tájékoztatott honlapján a megyei katasztrófavédelem.

Szalagkorlátnak hajtott egy kisbusz reggel az M3-as autópálya 57-es kilométerénél, Hatvan térségében. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetnek nem volt sérültje.

Délelőtt az egri tűzoltók egy kiszáradt fát távolítottak el Egerben, mely a gyalogosokat veszélyeztette.

Kigyulladt egy autó tegnap délben Egerben, a Mátyás király úton. A motortérben keletkezett tűz, amelyet a város hivatásos tűzoltói oltottak el, az egység a forgalmat akadályozó kocsit letolta az útról. A tűzben nem sérült meg senki.

Délután összeütközött egy autó és egy furgon az Andornaktálya és Mezőkövesd közötti úton. A személykocsiba, amely árokba csúszott, beszorult egy ember. Őt egy, a helyszínen tartózkodó szabadnapos tűzoltó kiszabadította, aki áramtalanította is a gépkocsit. A másik járművet az egri hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. Az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Árokba borult egy autó délután Gyöngyös határában, a 3-as főút közelében. A jármű a tetejére borult, a kocsit a gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították.

Késő délután a hatvani tűzoltók avatkoztak be, a Zagyva partján kis területen égő száraz növényzet tüzét oltották el.

Kora este Hevesen az Erdőtelki utcában száraz gaz és egy fólia tekercs gyulladt meg, a város tűzoltói vízzel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Éjszaka a hatvani hivatásos tűzoltók ötven négyzetméteren égő gazt és szemetet oltottak el Hatvan Lőrinci útján. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában