Vízilabda

2022.06.25. 17:59

Miskolcon sokrétű feladat vár az Egerből távozó Petrovaira

Huszonhárom év után távozik az Egri Vízilabda Klub kötelékéből Petrovai Márton. A megyeszékhelyi klub korábbi játékosa majd edzője a folytatásban Miskolcon vállal szerepet.

S. K.

Petrovai Márton és az Egri Vízilabda Klub útjai elválnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Petrovai Márton a 2022/23-as szezontól a vezetőedző, Vidumanszky László munkáját segíti majd a PannErgy-MVLC-Miskolc OB I-es férfi csapatánál, emellett az ifjúsági és a serdülő gárda felkészítésében is szerepet vállal. A borsodi gárda a 2021/22-es szezonban a 11. helyen zárt az élvonalban.

– Azok után, hogy februárban váratlanul véget ért a megbízatásom a Tigra-ZF-Eger férfi csapatának vezetőedzőjeként, több megkeresés is érkezett, amelyeket fontolóra vettem – jelentette ki a 33 éves Petrovai Márton. – Végül a család érdekeit szem előtt tartva döntöttem a miskolci szerepvállalás mellett, amelyre nagyon izgalmas feladatként tekintek. Sűrűek lesznek a napjaim, hiszen délelőttönként a felnőtt csapat mellett, míg délután az utánpótlásban tevékenykedem majd. Jót tesz egy kis környezetváltozás.

Petrovai Márton másfél évig irányította vezetőedzőként a Tigra-ZF-Eger OB I-es férfi csapatát, amelyet a 2020/21-es szezonban a nyolcadik helyre vezetett. Februári áthelyezését követően a szakmai igazgató, Biros Péter vette át a stafétát, míg Petrovai a serdülő gárdánál folytatta a munkát. A Tigra-ZF-Eger a 2021/22-es szezont a 10. helyen zárta a férfi OB I-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában