Kábítószer

2022.08.13. 09:11

Drogot találtak a karácsondi nő táskájában, letartóztatták

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy karácsondi lakossal szemben.

HEOL

Helyszíni fotó

Forrás: police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai két gyalogost igazoltattak augusztus 10-én 11 óra 30 perckor, Karácsondon - közölte portálunkkal Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A korábbi gyanú beigazolódott, ugyanis a 38 éves nő táskájából 38 darab kábítószergyanús pakett került elő, ezért őt előállították a városi rendőrkapitányságra és őrizetbe vétele mellett kihallgatták.

A lefoglalt csomagok
Forrás: police.hu

A lefoglalt anyagokról a szakértői vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy új pszichoaktív anyagnak minősül.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe kerültek többen is, akiknek a kihallgatása alátámasztotta, hogy a gyanúsított az elmúlt időszakban anyagi haszonszerzés érdekében, rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagot különböző összegért a lakóhelyén.

A nyomozó hatóság indítványozta a nő letartóztatását, amelyet a bíróság szombaton el is rendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában