Celebmustra

2022.10.02. 19:59

5 híresség, 5 poszt - a verseny áll a középpontban celebjeink életében

Nem szeretnek ücsörögni Heves megye hírességei: napról-napra, folyamatosan edzenek és ha épp nem ott vannak, akkor bizony versenyre mennek.

HEOL

Az egri születésű modell, Oczella Eszter ismét olimpiai pontszerző helyet tudhat magáénak, ezúttal a 4. helyet sikerült megszereznie a megmérettetésen. A kihívásról hosszabban is beszámolt Instagram-posztjában és jó tanáccsal is szolgált a követői számára.
– Soha ne adjátok fel az álmaitokat! Tudjátok, a nagy dolgokhoz mindig rögös út vezet, sosem hullik az ember ölébe a siker munka nélkül, nekem sem – tudatta az eltökélt versenyző. 

Oczella Eszter testvére, Krisztina egy bikinis fotóval gondolt vissza a balatoni nyárra. 

A hatvani kickbox-világbajnok, Rákóczi Reni csapatának egyik nagy reménysége, Alina megkapta élete első válogatott melegítőjét és kickbox ruháját, amiben méltó módon fogja képviselni Magyarországot a gyerek kickbox világbajnokságon.
– Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy idén már a tanítványomat kísérhetem Olaszországba... - emelte ki posztjában Reni.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor bejelentette, hogy megkezdődött az Eszterházy SC röplabda szezonja. 

A domoszlói Road zenekar az idei utolsó szabadtéri koncertjét adta Detken, a Szüreti napon, amelyről portálunk is beszámolt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!