Károk

2022.10.05. 16:27

Repedezni kezdett egy ház az egri Kertész utcában az útépítés idején

A problémát már augusztusban jelezte a tulajdonos, de máig nem történt semmi.

Forrás: Beküldött fotó

Korábbi cikkünk óta, újabb olvasói észrevétel érkezett a Kertész utcai beruházással kapcsolatban. Egyrészt arról számoltak be a környéken élők, hogy a nagy esőzések után áll a víz az utca több részén a járdáknál, nem folyik a csatornába, a munkálatok ideje alatt pedig egy ingatlan is károsodott. 

Megrepedt a ház fala. Beküldött fotó

 

– A Kertész utca 166-168 előtt hetekig állt nyitottan egy munkagödör a vízbekötés miatt, majd ezt nagyjából betemették és a fal mellett feltörték a járdát, ami a mai napig nincs befejezve. A ház szomszédos helyisége pedig látványosan elkezdett szétrepedni. A problémát már augusztusban jeleztem a házgazdának, akik pedig az önkormányzatnak. Ők visszajeleztek, hogy továbbították a kivitelezőnek, de máig nem történt semmi, csak a repedés lett nagyobb – mondta az ingatlan tulajdonosa, aki kérte, hogy nevét ne írjuk le.

Az önkormányzatnál mi is érdeklődtünk, hasonló választ kaptunk.

– A Kertész utca jelenleg átadott munkaterület, az önkormányzathoz eljuttatott észrevételekkel kapcsolatban megkerestük a kivitelező  Colas Út Zrt.-t, válaszuk megérkezéséig érdemi információt nem áll módunkban adni – írták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában