Bűncselekmény

2022.10.05. 16:02

Betört, rabolt, majd késsel fenyegetőzött egy fiatal férfi Recsken

A nyomozók őrizetbe vettek egy recski 21 éves férfit, akit az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse rablással és többrendbeli lopással gyanúsít.

HEOL

Forrás: police.hu

Egy 21 éves férfi október 4-én hajnalban a kerítésen átmászva betört egy recski házba, majd ott különböző élelmiszereket és műszaki cikkeket készített össze, hogy ellopja azokat. A nagy csörömpölésre azonban felkelt a ház tulajdonosa, aki az egyik szobában aludt. A férfi felkapott egy kést és azzal próbált meg bejutni a bezárt szobaajtón, miközben fenyegette a riadt asszonyt. A próbálkozása azonban kudarcba fullad, ugyanis a kés eltört, ezért felkapta az összepakolt értékeket és elmenekült a helyszínről.

A rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a férfit, akit egy órán belül otthonában elfogtak, majd előállították a Pétervásárai Rendőrőrsre, és őrizetbe vétele mellett kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, továbbá kiderült, hogy az elmúlt egy hónapban több vagyon elleni bűncselekményt követett el a településen. A nyomozók előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában