Atlétika

2023.03.28. 20:03

Régi óhaj teljesül Hevesen: hazai pályán versenyeznek a válogatott atléták

Május 7-e jeles dátum a Hevesi SE-nél, ahol az atléták sokak számára szeretnék emlékezetessé tenni első, hazai rendezésű nemzetközi versenyüket.

B. Cs.

Kovács Gyula sokak kívánságát teljesíti azzal, hogy házigazdaként szervez versenyt a klub legjobbjaival

Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Nagy dobásokra és nagy lökésekre készülnek a Hevesi SE sportolói. Ez persze nem újdonság, mert minden verseny alkalmával többre és többre vágynak a súlygolyók és a gerelyek mozgatói, az viszont igen, hogy igazán hazai közönség előtt még nem mutathatták be tudásukat Kovács Gyula edző tanítványai. Május 7-én ez megváltozik, mert akkor következik a város első nemzetközi atlétikai dobóversenye.

– Az elmúlt években többször megállítottak az utcán, rám írtak a közösségi oldalon, vagy felhívtak városunk lakói, mondván: örülnek, hogy ilyen sikeresek vagyunk, de nagy kár, hogy ezeket a kiváló versenyzőket nem láthatják soha hazai környezetben versenyezni. Ez a gondolat indította el a szervezőmunkát. Így szurkolóink, támogatóink igényeit is kielégítjük a májusi eseménnyel – vezette fel a rendezvényt Hevesi SE elnöke, egyben az atléták edzője, Kovács Gyula

 

A tervezett program

MÁJUS 7., VASÁRNAP,  HEVES VÁROSI SPORTTELEP
13.00–13.10: Megnyitó
13.10–14.00: Meghívásos gyermekverseny (2012–2015-ös kcs. fiúk, lányok)
14.00–14.30: Amatőr férfi súlylökő verseny
14.30–15.20: Nemzetközi férfi  súlylökő verseny (hazai indulóként két országos bajnokkal, Detrik Balázzsal és Kovács Lászlóval)
15.20–15.50: Amatőr férfi gerelyhajító verseny
15.50–16.40: Nemzetközi férfi gerelyhajító verseny (hazaiként Kovács Noel országos bajnokkal)
16.50–17.10: Eredményhirdetés

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában