Labdarúgás

2023.05.28. 11:58

Egerszóláton még nincs meg az érem, Istenmezején elmarad a mérkőzés

Négy mérkőzés várt volna a csapatokra szűkebb hazánkban pünkösdvasárnap.

B. Cs.

Az egerszólátiak nagyon szeretnék, ha csapatuk felléphetne a dobogóra

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Egerszóláton győzni kell a Mikófalva ellen, ha a dobogó harmadik fokán szeretne végezni a gárda. Istenmezején azonban már átadják a bajnoknak járó serleget és az aranymedálokat a hazaiaknak. Meccs azonban nem lesz.

„Diplomatikusan fogalmazva: Mezőtárkány csapata nem tiszteli meg bajnokainkat és percekkel ezelőtt jelezte, hogy nem utaznak el a mai mérkőzésre… – közölte közösségi oldalán az ISE. 

– Egyesületünk vezetői úgy döntöttek, hogy a nem éppen sportszerű esemény miatt nem maradhat játék nélkül sem játékos, sem ISE drukker, így a fiúk egymás közötti játékkal ünneplik meg a bajnoki címet. A baráti foci 17 órakor kezdődik, nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, mert a díjátadót az eredeti terveknek megfelelően a meccs után megtartjuk.  Egyesületünk becsületkasszát állít a megszokott jegykiadó helyen és apró ajándékkal kedveskedik a kilátogatóknak. Kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten támogassa klubunkat, hogy tisztességgel le tudjuk zárni a bajnoki esztendőt.”

Heves vármegyei III. osztály

Délnyugati csoport
17.00: MSE-Recsk–Gyöngyössolymos

Északkeleti csoport
17.00: Egerszólát II.–Bélkő SE-Mikófalva
17.00: Egri Sportcentrum SE–Novaj (Felsővárosi Sporttelep)
17.00: Istenmezeje–Mezőtárkány - ELMARAD!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában