Móka

2023.05.31. 07:41

Furcsa figyelemfelhívó tábla került egy egri kátyúba

A város közterületein folyamatosan zajlanak az utak javítási munkálatai az önkormányzat tájékoztatása szerint.

Sz. M. L.

Egyedi figyelemfelhívó tábla került a Malomárok utcába

Forrás: Beküldött fotó

Olvasónk küldött egy fotót, amely egy Malomárok utcai kátyúról készült. Az úthibába valaki egy autó gumiabroncsát tette, majd pirossal kidekorálta és egy csálé táblára a Vigyázz! felirat is felkerült. 

A furcsa jelzőtábláról megkérdeztük az önkormányzatot is. Tájékoztatásuk szerint a város közterületein folyamatosan zajlanak az utak javítási munkálatai.

– Az előző néhány hétben többek között a Kossuth Lajos utcában, a Frank Tivadar utcában, az Ifjúság úton, a Bástya utcában vagy a Faiskola utcában állították helyre az úthibákat. A Városgondozás Eger Kft. munkatársai kedden a Sertekapu utcában, a Csokonai utcában és a Szépasszonyvölgyben aszfaltoztak. A munka ezen a héten is folytatódik, az Arany János, a Malomárok, a Darvas, a Brassói és a Szövetkezet utcában számíthatnak kátyúzásra. Az utcák kátyúzásának listáját helyszíni ellenőrzések valamint lakossági bejelentések alapján az önkormányzat szakirodájának munkatársai folyamatosan bővítik – közölték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában