Kézilabda

2023.06.07. 16:11

MEFOB: Császárék az első helyre repítették az EKKE csapatát

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem férficsapata nyerte a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) győri hatos döntőjét. Az intézmény női csapata a negyedik helyen végzett.

S. K.

A tavalyi ezüst után idén aranyérmes a EKKE

Forrás: EKKE

Korábbi és jelenlegi válogatott játékosokkal a soraiban, három győzelemmel hódította el a győztesnek járó serleget az egri férfi csapat. Császár Gáborék a csoportmeccsek során előbb a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (30–26), majd a veszprémi Pannon Egyetem gárdáját múlták felül (36–31). A legsimább győzelmet a döntőben aratták, ahol tizennégy góllal nyertek (39–26) a házigazda Széchenyi István Egyetem együttese ellen.

A Ferencváros TC válogatott kiválósága, Nagy Bence a legtechnikásabb játékosnak járó különdíjat is átvehette, míg a stábot vezető Dr. Barthalos Istvánt a legjobb edzőként jutalmazták.

A bajnokcsapat tagjai: Mándi Norbert, Tamási Zsolt, Varga István, Szepesi István, Holdosi Bence, Száva Máté, Nagy Bence, Koller Tamás, Kerezsi Ádám, Császár Gábor, Tóth Károly, Schmid Péter, Szuharev Lev, Tóvizi Tamás, Balogh Zsolt, Bárdos Máté, Kovács Márk, Székely Nikola.
A csapat vezetői: Dr. Barthalos István, Dr. Horváth Cintia, Tóth Alexandra, Petróczi Viktória, Tóth Edmond.

Az Eszterházy SC NB I/B-s gárdájára épülő EKKE női csapata a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem együttesével szemben alulmaradt a döntőbe jutásért rendezett párharc során, majd a bronzmeccsen 25–25-ös döntetlent követően büntetőpárbajban szenvedett vereséget Széchenyi István Egyetem ellen.
Az EKKE tagjai: Kozma Tünde, Leiner Bernadett, Bernát Dorina, Szeberényi Flóra, Pint Lilla, Tóth Gréta, Jurmann Gréta, Kiser Panna, Csomós Anna, Papp Dóra, Horváth-Vadon Zsófia, Erdélyi Dominika, Szentkeressy Renáta, Ábrahám Szilvia
A csapat vezetői: Zsadányi Sándor, Suszter László, Fenyves Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában