Megye III.

2022.05.28. 16:40

Nem hibázhat a déli csoport első két helyezettje, a Tardosi FC viszont tét nélkül játszik

A harmadosztályban folytatódik a rájátszás. Délen még nagyon szoros a helyzet, hiszen a bajnoki címre hajtó két klub ugyanolyan pontszámmal áll.

Herceg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos I.

A jelenlegi listavezető, a Dunaalmás a Szákszendet látja vendégül, míg a második Bakonysárkány a Várgesztest. Egyik klub sem hibázhat, hogy egymás ellen dönthessék majd el a bajnoki címet. A Csém a Naszályt fogadja, ez a párharc az ötödik helyről dönthet majd.

Az alsóházban a Bakonyszombathely Tárkányra, a Bársonyos Bokodra utazik. Északon a bajnoki cím már eldőlt, így a Tardos gyakorlatilag tét nélkül fogadhatja majd a Bajt. A Baj még esélyes lehet a dobogóra, de ehhez bravúrt kellene bemutatni.

A Zsámbék II. remek formában van, már csak egy pontra van a második Dunaszentmiklós. A két együttes épp egymással játszik a hétvégén, így akár helyet is cserélhetnek. A Szomód és a Felsőgalla összecsapása már nem dönt semmiről, így tét nélkül játszhatnak. Az alsóházban a TABAK a Vértestolnát fogadja, a Süttő II.–Szárliget-meccs pedig 3-0 lett játék nélkül. 

Megyei III. osztály, dél, rájátszás, felsőház, 3. forduló 
Május 29., vasárnap, 18 óra 
D.M.A.C. Dunaalmás–Szákszendi SE, Bakonysárkányi SE–Gesztesi SE, Csémi SE–Naszály SE. 

Alsóház, 3. forduló 
Tárkány KSE–Bakonyszombathely KSE, Bokod FCE–Bársonyos SK. 

Megyei III. osztály, észak, rájátszás, felsőház, 3. forduló 
Tardosi FC–Baj KSE, Dunaszentmiklósi SE–Zsámbéki SK II., Bar-Nul Szomód SE–Széchenyi TSE. 

Alsóház, 3. forduló 
TABAK–Vértestolnai TE. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában