Gyász

2022.07.05. 06:34

Elhunyt kollégánk, Roznai István „Rozi”

Vasárnap hajnalban eltávozott életének hatvanötödik évében Roznai István, a tatabányai Sport Hotel DC örökös vezetője, az MDSZ egykori alelnöke, szövetségi kapitánya, a 24 Óra és a Kemma.hu munkatársa.

Kemma.hu

Roznai István a magyarországi dartsélet és szerkesztőségünk megbecsült tagjai volt

A sportág nagy egyénisége volt itthon, szinte a kezdetektől aktív részeseként a darts magyarországi fejlődésének. Rozi rendezte például az első öt Hungarian Opent, az egyik legrégebb óta hivatalában lévő klubelnök volt. Roznai Istvánt a Magyar Darts Szövetség saját halottjának tekinti. A Sport Hotel Darts Club vezetőjeként számos versenyzőt juttatott el a magyar válogatott keretébe, országos bajnokságokra, de saját rendezvényeket is szervezett a sportág résztvevőinek. Így lehetett Tatabánya és Várgesztes is az otthona a Darts Világ Kupa versenyeknek, amelyeken a külföldi profik között a tatabányai fiatalok is komoly szerepet kaptak. 

Rozi a szerkesztőségünk megbecsült és szeretett tagja volt egészen haláláig. Odaadó férj és apa, hűséges barát volt. Isten nyugtasson, Rozi! 
 

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában