Meglepetés reggelik

2022.07.05. 08:10

Napindító finomságok Bridgestone-módra

Rendhagyó ötlettel állt elő a Bridgestone: A vezetőség többször is meglepetés reggelivel várta a tatabányai gyár munkatársait.

M. K.

A korán kelő Bridgestone-vezetők a meglepetés reggelivel, középen Topolcsik Melinda

Forrás: beküldött

Nem az idei volt az első alkalom, hogy a Bridgestone Tatabánya vezetősége reggelivel köszönti a munkába érkező kollégáit. Júniusban az abroncsgyárban ismét napindító finomságokkal, széles mosollyal, jó hangulatban kezdhették a műszakot a dolgozók.

Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató a tatabányai gyár különböző területeinek közép-és felsővezetőivel együtt – több alkalommal is – a napfelkeltét megelőzve különleges ajándékkal kedveskedett a munkatársaknak. A „Bridgestone reggeli 2.0” nevet kapó kampány keretében négy reggelen át szendvicsekkel és nyári frissítővel várták hajnalban a műszakot kezdő kollégákat.

A kellemes hangulatot fokozta, hogy amíg a háttérben örökzöld slágerek szóltak, a dolgozók egy kihelyezett szerencsekeréken is pörgethettek, így a jókedv mellett különféle tárgynyereményekkel is gazdagodhattak.

Nem ezek voltak az utolsó közös reggelizős napok a Bridgestone tatabányai üzemében. 

– Úgy gondolom, egy gondoskodó vállalatnak feladata, hogy a napi munkán túl is figyeljen munkavállalóira. Hiszem, hogy jó hangulatban egyszerűbben lehet venni az élet minden akadályát, ezért is szerveztük meg immáron második alkalommal ezt a programot. Büszke vagyok arra, hogy a vezetőség minden tagja szívügyének tekintette a reggeliosztást, amely visszatükröződött a munkatársak arcán is, hiszen egész nap őszinte mosolyokat lehetett látni a gyárban – mondta Topolcsik Melinda a projekt kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!