Habkönnyű

2022.08.06. 20:07

Sláger a láthatáron: mondanivaló nélkül élvezi a nyarat új dalában Pápai Joci

A tatai énekes dalainak általában komoly mondanivalója van. Az Ott vársz rám című dal azonban egy forró, mégis habkönnyű slágerként hódítja meg a szívünket.

Kemma.hu

Forrás: Pápai Joci/ YouTube

Az „Ott vársz rám” című dal egy nyári, élményekkel teli utazást örökít meg a Balaton partján. Pápai Joci új slágerét nem kell túlgondolni, az énekes maga mondta el, hogy a mély érzésű dalok mellett fontosnak tartja, hogy a közönség megismerje egy másik oldalát is. a tatai énekes a ripost.hu-n mesélt új daláról.

Újra szabadok lehetünk, élvezzük hát a napsütést, a nyári forróságban a hűs Balaton hullámait, a vattacukrot, a ropogós sültkrumplit, gyűjtsük össze az élményeket, legyünk sokat a családunkkal és a barátainkkal.

– fogalmazott szenvedélyesen a sztár, azt is hozzátéve, fontos számára, hogy a világot és az országot is próbára tevő 2 év után végre ő is olyan dallal jelentkezzen, ami kicsit kikapcsolja a hallgatót, felidézi a legszebb nyári emlékeit, esetleg a vízparton hallgatva épp a legemlékezetesebb nyári élményeinek egyik nagy kedvencévé válhat. Az „Ott vársz rám” című dal éppen ezt adja, nem akar több lenni egy habkönnyű nyári slágernél, amit a „A Dal” kétszeres nyertese további slágerekkel fog majd fokozni. Az új dalhoz készült klipben Joci mellett két fiatal modell a főszereplő.

 – Velük tudjuk átadni a balatoni nyár életérzését. Fontos momentum, hogy Joci a dal végén megérkezik, és az esti tábortűznél adja elő ezt a könnyed kis nótát egy szál gitáron, ennek is van jelentősége, mindenkinek a saját élményei miatt kicsit más, de mégis ugyanaz a szívet melengető érzés, amit maga a tűz látványa idéz meg – mondta el a klip rendezője, Jimy J. Hollywood.

Pápai Joci nyár végén szeretné megmutatni egy újabb oldalát is, egy másik slágerrel. Ősszel pedig egy meglepetés premierrel és egy olyan, számára is kedves szerzeménnyel érkezik, ami sok-sok érzelemmel fogja megtölteni a szíveket.

Kicsit visszautazunk a ’80-as évekbe és bízom benne, hogy a táncparkettek is megtelnek majd egy-egy rendezvényen a dalom hallatán.

 – árulta el a tatai énekes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában