Nem semmi

2022.10.04. 11:29

Egyszerű a matek: ezért kér 420 ezret a haknijaiért Varga Irén

A piliscsévi celeb videóban magyarázta el, hogy miért is kér 420 ezer forintot egy 40 perces hakniért. Az oka megdöbbentő lesz.

Kemma.hu

Forrás: Youtube

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Varga Irén, megyénk megosztó Tik Tok-sztárja kis pihenő után újra piacon van, vagyis újra rendelhető tőle az a 40 perces hakni, amit nem akármennyiért ad elő. A netes hírességért 420 ezer forintot kell fizetni és állni kell az útiköltséget is, ami kilométerenként további 110 forintot jelent. Az ár-érték arány nyilvánvalóan arcpirító, ám ezzel még nincs vége a furcsaságoknak, Varga Irénék ugyanis a fellépődíj 50 százalékát előre kérik.

Ezzel a megdöbbentő gázsival több neves magyar előadót is megelőz. A Happy Gang formáció, akik 296 ezer forintért leköthetőek, de a Groovehouse és Jolly is kevesebbet kérnek 40 percért. Előbbi 403, utóbbi pedig 360 ezer forintért vállal bulikat. De hasonló árfekvésben van Szekeres Adrien, a Kozmix, illetve Kozsó és csapata. Ezek az előadók és formációk pedig igencsak magasabb színvonalat képviselnek, mint Irénke.

A Ripost arról számolt be, hogy Irénke berágott, amiért sokak szerint ez az összeg maga a szemtelenség csúcsa. A piliscsévi celeb Tik Tok-videójában szólalt meg a számokkal kapcsolatban. A videó leírásában úgy fogalmazott, hogy nem annyi az annyi, ebből adózni kell még, ő 100 ezerből 20-at keres.

@mahianaroszallo dragaim nem anyi az anyi ebol meg adozni kel meg en 100 ezerbol 20 at keresek nem igymegy ok rendejetek meg #mahianaroszallo #enekesno #vargairen #vargairenszelina #irenvargariana ♬ original sound - jónás lászlonè

– A 420 ezer, ami ki volt téve, az tartalmaz mindent. Nem úgy működik, hogy én valahová 100 ezerért, 60 ezerért, 40 ezerért elmegyek, mert, ha nekem le kell adóznom abból a 100 ezerből, akkor mennyit keresek? 20 ezer forintot! – vezette le a matekot Varga Irén.

 

Címkék#varga irén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában