Vízilabda

2022.12.03. 19:18

Nem sok babér termett a tatabányai férfi pólósoknak

A Tatabányai Vízmű SE másodosztályú férfi vízilabdacsapata sima vereséget szenvedett a bajnokesélyes Debrecen otthonában, a bajnokság 11. fordulójában.

P. J.

Győzni szeretne a TVSE

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Férfi OB I. B., 11. forduló

Debrecen – Tatabányai Vízmű SE 16-7 (6-0, 3-4, 2-0, 5-3)

Nyíregyházi uszoda, 100 néző, vezette: Jancsecz Gy., ifj. Kun L.

Tatabánya: Szabó II. – Gombos, Fekete B. 1, Albert 1, Galler, Dubinák, Kovács P. 1. Csere: Huszti (kapus), Niklász, Kocsis J. 1, Várnagy M. 2, Németh A. 1, Végh L., Komáromi. Edző: Gebauer Lajos.

Gól emberelőnyből: 8/5, illetve 10/2.

Gól ötméteresből: -

A sorsolás úgy hozta, hogy a női csapat mellett a férfi együttes is az egyik bajnokesélyessel mérte össze tudását. A bajok már az elején elkezdődtek, mert
a vendégek túlságosan is tisztelték a házigazdákat. A vízművesek dolgát az is nehezítette, hogy ismét értékelhetetlen volt náluk a kapusteljesítmény, és ez nagyban befolyásolta a játék menetét. Ezen túl buta, gyermeteg hibákat követtek el a vendégek, miközben riadtan is pólóztak. Így az első nyolc percben minden eldőlt.

Gebauer Lajos: – Csak egy dolgot kértem a srácoktól, nehogy öt-nullával kezdjük a meccset. Ezt betartották, mert hat-nullás hátránnyal indultunk. Sokat kell még fejlődnünk, hogy felérjünk a középmezőny szintjére… 

 

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában