Testi sértés

2023.01.29. 09:00

Az utcán esett volt élettársának a 13-szor büntetett tatabányai szörnyeteg

A megbeszélt helyen hangos veszekedésbe kezdtek, amely nagy pofonosztással ért véget a tatabányai utcán.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint február 1-jén előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki Tatabányán az utcán bántalmazta volt élettársát. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádirat szerint az eddig 13 alkalommal büntetett férfi 2022. május 3-án a volt élettársát arra kérte, hogy 10 órára menjen a dédnagymamája tatabányai lakásához és vigye el onnan a holmijait. Amikor a nő a megbeszélt helyen megjelent, a férfi őt a lépcsőház előtt várta, vele kiabálni, hangosan veszekedni kezdett, majd több alkalommal, tenyérrel, erőteljesen arcon ütötte, aki ettől a földre esett. 

A férfi ezután a földön fekvő nőt még legalább egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte. Volt élettársának a bántalmazás következtében az orrnyereg tájékon duzzanatot, nyomásérzékenységet, és a bal dobhártya repedését szenvedte el, mely sérülések 8 napon belül gyógyultak, azonban a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!