Ott a helyed!

2023.03.20. 19:57

Őrületes bulira hív a 30 éves Peron: a zene, a jelen és a jövő ünnepe lesz!

A 30 születésnapja alakalmából sajtótájékoztatót tartott a Peron Music Alapítvány, akik egy bulisorozattal ünneplik meg a kerek évszámot.

Goletz-Deák Viktória

Nem a múltat, hanem a jelent és a jövőt ünneplik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Peron Tehetségközpontban tartott születésnapi sajtótájékoztatón többek között köszöntőt mondott Cserteg István, író-szerkesztő, a Peron Music Alapítvány alapítója, illetve Popovics György, a vármegyei önkormányzat elnöke. Az eseményen Pap Tibor, a Peron Tehetséggondozó vezetője köszönte meg az alapítok munkáját. 

– Harminc éve, 1993 márciusában indult útjára a mai Peron Music Alapítvány. Hálás szívvel gondolunk az alapítókra, és köszönjük meg nekik, hogy hitük és lehetőségük szerint belevágtak ebbe a nemes feladatba. Elképesztő belegondolni, hogy harminc év alatt mennyi értéket teremtett, mennyi álmot valósított meg, mennyi fiatalt támogatott, mennyi utat és pályát határozott meg és mennyi, de mennyi szövetséget hozott létre ez a kicsi alapítvány, amely bár nemes célra tette fel életét, nehéz feladatot vállalt fel – mondta az elnök, hozzátéve, rendhagyó módon a 30. születésnapon sem a múltat kívánják ünnepelni, hanem a jelent és a jövőt. 

– Ünnepi évet hirdetünk, hogy mindenki, aki szeretne valamilyen módon kapcsolódni tudjon hozzánk! Ennek első állomásaként március 31-én, a Peron Music Clubban, PERON30 néven egy egyedülálló koncerttel ünnepeljük a zenét, a jelent és a jövőt. Ezen a koncerten fellép a Peron Tehetségközpont keretein belül szerveződött MakeShift Duo és az Arcidra zenekar, a Tehetségkutatók rendszeréből egy mára már pályára álló zenekar, a Sorbonne Sexual, és a mai fesztiválok egyik ünnepelt zenekara a 30Y. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit – invitált Pap Tibor, aki azt is elmondta, hogy nyáron érkezik az ötödik ZeneMánia tábor, a második Dalszerző tábor és idén először meghirdetik az első zenei tábort a gyerekeknek Peron Kids néven.

– Szeptember 23-án 28. alkalommal szervezzük a Peron Music Tehetségkutató Fesztivált. Ezért a Peron Music Alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy létrehozza a Peron Zenei Tehetségalapot, és ehhez kapcsolódóan meghirdeti a Peron Music Tehetségprogramot is – tette hozzá Pap Tibor. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában