Súlyos sérülések

2023.03.21. 07:00

„Teljesen be van csövezve” − megszólalt a Tatabányán meglőtt és hátba szúrt férfi rokona

Újabb részletek derültek ki a március 16-i tatabányai támadásról. Az áldozat borzalmas sérüléseket szenvedett, amikor N.J. féltékenységében többször rálőtt és szúrt sebet is ejtett rajta.

Kemma.hu

Forrás: tenyek.hu/police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a 39 éves N.J., miután volt szerelmét meglátta egy csendes tatabányai utcán sétálgatni annak új párja oldalán, veszekedni kezdett, majd rálőtt a férfira, aki ellen kést is rántott. A gumilövedékes fegyvert, amellyel komoly sérüléseket okozott, az interneten rendelte.

Egy, a családhoz közel álló személy a Kemma.hu-nak mesélt arról, milyen sérüléseket szenvedett az áldozat, akire a felépülésig még komoly küzdelmek, több orvosi kezelés és műtét vár majd. 

Háromszor lőtte nyakon és háromszor fülön. A fejére célzott, ő pedig kézzel próbált védekezni ellene. Az arca elé rakta a bal tenyerét, ami a védekezés során több helyen szétszakadt

– mondta el portálunknak a rokon, hozzátéve, hogy az áldozat bal kisujjában el is szakadt az alsó-felső ín, ami miatt nem tudja mozgatni azt az ujját. Műteni kellene, de a többi sérülése miatt csak egy tüdeje működik, így egyelőre nem operálható.

Azt mondták nekünk, három hét van rá, hogy megműtsék, különben az ujja örökre nyomorék marad

– fogalmazott.

Az áldozatot jól ismerő férfi elmondta, hogy a sérültet kilenc lövés érte közvetlen közelről, hat bordája eltörött, hátba szúrták, légmellet és vérmellet kapott:

Teljesen be van csövezve, de már túl van az életveszélyen. Öt-hat bordája tört el, három elől és kettő vagy három hátul, mert valami vascsővel vagy egy nagyobb eszközzel is ütötte őt a támadó, aki a lövések után dulakodás közben még hátba is szúrta őt.

Mint megírtuk, a támadó végül maga jelentkezett a rendőrségen, mert attól félt, hogy az áldozat családja bosszút áll rajta. N.J.-t életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök, és 1 hónapra el is rendelték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!