Erő, izom

2023.03.21. 07:10

A tatabányai BlackBox csapata Budapesten mutatta meg erejét

A közelmúltban a fővárosba látogatott a tatabányai BlackBox Team crossfit csapata, akik egy versenyen tettek tanúbizonyságot erejükről és kitartásukról.

Kemma.hu

A csapat helytállt a megmérettetésen

Forrás: BlackBox Team/Facebook

Március 4-én ismét Budapesten mutatta meg magát a Blackbox Team, akik a második alkalommal megrendezett Budapest Classic Amatőr és Haladó crossfit versenyen vettek részt – közölte a csapat a hivatalos Facebook-oldalukon.

A bejegyzésből megtudtuk, hogy a tatabányai Cuttler edzőtermet négyen képviselték: Nagy Edina, Hegedűs Zsófia és Hugyik Normann scaled (kezdő), míg Hegedűs Róbert intermediate (haladó) kategóriában mérhette össze erejét a többi versenyzővel. Az előbbi három versenyzőnek 3, míg utóbbinak 4 feladatban kellet bebizonyítania rátermettségét.

A tatabányai crossfitesek elmondása szerint mindenki óriásit küzdött életük első versenyén, és igyekeztek betartani az edzői és bírói utasításokat. A verseny során sikerült felmérniük és megtapasztalniuk a gyengeségeket, ám születtek új egyéni csúcsok is. Ráadásul egyikük, Hegedűs Zsófi 15 évesen felállhatott női összetettben a dobogó legalsó fokára is, nála idősebb és tapasztaltabb versenyzőket maga mögé utasítva.

A BlackBox csapata jelenleg is teljes erőbedobással készül a Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) által szervezett Országos Bajnokságra, amire májusban kerül majd sor – tudtuk meg Kuti Ádám edzőtől.


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában