Gyász

2023.06.01. 09:20

„Nem találkozunk többet” - így búcsúznak Suhajda Szilárdtól a tatai madarászok

Suhajda Szilárd a tatai madarászok és a Tatai Vadlúd Sokadalom szervezői számára is egy nagyszerű ember, barát volt, akitől szívszorító szavakkal búcsúztak el.

Kemma.hu

Rengetegen búcsúznak a volt esztergomi főiskolástól, Suhajda Szilárdtól, aki a Mount Everesten vesztette életét expedíciója során, melynek keretében pótlólagos oxigén nélkül akarta meghódítani a Föld legmagasabb pontját. A Tatai Vadlúd Sokadalom szervezői is búcsúznak a hegymászótól.

Mint írták posztjukban, nehéz megszólalni, szavakból mondatokat formálni. A szervezők szívében barátként, a természetvédelem barátjaként marad meg Szilárd. 

Napok óta cikáznak a fejünkben a gondolatok, a beszélgetések és az emlékek. “Csak” pár éve ismerünk, ismertünk, de az első pillanattól közös hullámhosszon voltunk. Mi, a Tatai Vadlúd Sokadalom szervezői, a tatai madarászok! Őszinte, nyitott, érdeklődő, vibráló személyiséget, jó embert ismertünk meg személyedben, aki rajongott a természetért. Mély fájdalom van szívünkben, hogy nem sikerült végig vinni terved. Nem találkozunk többet a tatai Öreg-tó partján, a madarásztáborunkban…

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában