Tragédia

2024.03.24. 15:17

Így látta egy szemtanú az Esztergom-Nyerges Rallyn történt halálos balesetet

Szörnyű tragédia rázta meg az országot vasárnap délután. Az Esztergom-Nyerges Rallyn egy autó csapódott a nézők közé. A balesetben négyen életüket vesztették. Egy szemtanú mesélte el nekünk a történéseket.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról nemrég beszámoltunk, halálos baleset miatt azonnal félbeszakították az Esztergom-Nyerges Rallyt, amikor a verseny első, Lábatlan és Bajna közötti szakaszán egy versenyautó csapódott a nézők közé. A Kemma.hu is azonnal a helyszínre sietett, hogy megtudjuk, mi történt. 

Itt az egyik szemtanú árulta el a baleset részleteit. Elmondása szerint nagy sebességgel érkezett egy versenyautó Lábatlan felől, amikor a lassító előtt az út megdobta az autót, a jármű pedig ennek következtében elsodorta a közelben álló embereket. A szemtanú szerint 4 mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és úgy tudja, hogy mintegy 30-an sérültek meg.

A RallyLife Facebook-oldalon megjelent bejegyzésből az is kiderült, hogy egy Skoda Fabia R5-el versenyző páros csúszott a nézők közzé. A posztban ők is megerősítették, hogy megközelítőleg 30 ember sérült meg a balesetben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában