Gyorsétterem

2024.03.27. 10:50

Utolsó fázisába érkezett az esztergomi McDonald’s építése

Korszakos jelentőségűnek mondható, hogy ilyen gyorsétterem nyílik Esztergomban. A McDonald’s itteni nyitásának ötlete a rendszerváltással egyidős a királyvárosban. A megvalósulás ténye a 2023 szeptemberi alapkőletételekor vált valósággá.

Kemma.hu

Gyakorlatilag az utolsó fázisába érkezett el a világ egyik vezető amerikai gyorsétteremlánca esztergomi egységének építése. Erre utalt az is, hogy a vállalat már ide vonatkozó álláshirdetéseket is megjelentetett a közösségi médiában. A beruházással kapcsolatban a McDonald’s kommunikációs osztályáról kért és kapott rövid tájékoztatást a portálunk. 

Áprilisban nyithat az esztergomi McDonald’s
Áprilisban nyithat az esztergomi McDonald’s
Fotó: Pöltl Zoltán / Forrás: 24 Óra

Nyílik a McDonald’s

A tömör, lényegre mutató válasz ez volt: „Az esztergomi McDonald’s étterem kapcsán a használatbavételi engedélyezési eljárási kérelmeket elindítottuk. Jelenleg, a befejező munkálatok az ütemezés szerint haladnak, így továbbra is a tervezett áprilisi nyitással számolunk.” A cég válaszemailje végén hozzátette: „Bízunk benne, hogy leendő vendégeink is olyan nagy izgalommal várnak bennünket, mint ahogy mi készülünk a nyitás napjára!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában