Szexi

2022.05.27. 20:00

A dögös exatlonos kemény popsijával jól kezdődik a hétvége

Szabó Franciska aztán tudja, mitől döglik a légy! Elképesztően szexi fotót posztolt.

Az Exatlon harmadik évadának sztárja ismét lenge öltözetben mutatta meg magát! Szabó Franciska fehérneműben állt kamera elé, ráadásul nem is akármilyen pózban - szúrta ki a Ripost.

A férfi rajongók kifejezetten örülhetnek, Franci tökéletes alakja mellett még a formás popsiját is egészen közelről csodálhatták meg.


Franci egy évvel ezelőtt azért utazott ki Amerikába, hogy profi női pankrátor legyen belőle! Az Instagram-oldalán büszkén osztotta meg, hogy a kemény munka meghozta a gyümölcsét, Franciska pedig sikert sikerre halmoz.

"És akkor egy pár szót az otthoniaknak. Nagyon nagy álmokkal jöttem ki, és tudom, mindet meg is fogom valósítani. Minden napom úgy élem, hogy az a céljaimat szolgálja. Ez csak az egyik karakterem, vagy fogalmazzak úgy, személyiségem a sok közül. Bizony… van egy pár, és mindegyiknek van külön-külön sok-sok célja és tennivalója – egy biztos, sosem unatkozom!" 

– írta bejegyzésében Franci, hozzátéve: nagyon büszke arra, hogy magyarként ekkora sikert elért Amerikában.

Borítókép: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában