Frissített hír

2022.06.25. 13:18

Két súlyos baleset szinte azonos időben az M1-esen - az egyik autó lángolt a sztrádán - térkép

Az autópálya Budapestről kifelé vezető oldalát lezárták Herceghalomnál. A másik baleset megyénk határán, Ács térségében történt.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

15.33 - Zavartalanul haladhat a forgalom Herceghalomnál

A rendőrök befejezték a helyszínelést az M1-es autópálya 29-es kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A forgalom zavartalanul haladhat.

Szombat, 13.15 - Kigyulladt jármű

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 25-én 11 óra 40 perc körül két autó ütközött össze az M1-es autópálya 29-es kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. Az egyik autó kigyulladt. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki - közölte a rendőrség.

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az autópálya Budapestről kifelé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Letért az úttestről egy autó az M1-esen Ácsnál - A tűzoltók drótkötéllel vontatták ki a járművet

Letért az úttestről, majd a bozótosba hajtott egy gépkocsi az M-1es autópálya 94-es kilométerszelvényénél, Ács térségében, a Bábolna felé vezető irányban. Az ácsi önkormányzati és a komáromi hivatásos tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a mentők is kiérkeztek a balesethez. Az egységek drótkötél segítségével vontatták ki a bajba került járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában