Csellengő

2022.08.14. 19:09

Mosonmagyaróvári otthonából tűnt el a 14 éves lány - Látta?

Márciusban tűnt el a fiatal.

kisalfold.hu

Illusztráció - pixabay.com

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Sztojka Brigitta eltűnése kapcsán. A fiatal gondozási helyeként a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ III. számú Szakmai Egysége került kijelölésre, azonban a 14 éves lány jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendelkezésre álló információk alapján Sztojka Brigitta utolsó ismert tartózkodási helye mosonmagyaróvári otthona, ahonnan március 24-én ismeretlen helyre távozott.

Fotó az eltűnt lányról >>

A fiatal megközelítőleg 155 cm magas, erős testalkatú, szeme sötétbarna, haja fekete színű, derékig érő, egyenes szálú, melyet leengedve és kontyban is hord.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Sztojka Brigittát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó  számon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában