Ízelítő 11 sportágból

2022.09.24. 14:34

Madárral bokszolhattak a győri Olimpiai Sportparkban a gyerekek - Képriport

A Győri Atlétikai Club szakosztályai mutatkoztak be az OSP-ben, ahol 9-14 óra között a klub élsportolóival is találkozhattak, akikkel együtt próbálhattak ki 11 sportágat.

kisalfold.hu

Nagy Sportágválasztó Győrben. A GYAC 11 szakosztálya vonult fel az OSP-ben, hogy bemutatkozzon az érdeklődőknek. Erdei Zsolt az ökölvívók meghívására érkezett. Fotó: Nagy Gábor

A Győri Atlétikai Club sportágválasztó rendezvénnyel, toborzóval várja a gyerekeket és szüleiket szombaton az Olimpiai Sportparkban. A tavalyi hasonló rendezvény hagyományait követve itt mutatkoznak be az egyesület sportágai, mind a tizenegy szakosztály: a judo, a karate, a birkózás, a torna, az atlétika, az ökölvívás, a súlyemelés, a tenisz, az evezés, az asztalitenisz és az esport is.

Szombaton a GYAC szakosztályainak válogatottjai – így például Mészáros Krisztofer EB-ezüstérmes tornász vagy Ungvári Attila EB-bronzérmes dzsúdós – ismertették meg az érdeklődőkkel a saját sportágukat.

Idén is elfogadta az ökölvívók meghívását az egykori profi világbajnok Erdei Zsolt, akit mindenki a Madárnak szólít.

Az e-sport ok szerelmesei létező sportok digitalizált verzióját próbálhatták ki a virtuális valóságban, illetve paintball, lézerharc, buborékfoci, archery tag (íjászcsata) célbalövés, valamint az alpinizmus és a via-ferrata alapjait is megismerhették a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában