Szívesen +

2022.09.26. 07:55

Sopronban ébresztett Bochkor Gábor és a Retro Rádió - még kutyussal is készült közös szelfi - videó, fotók

Bochkor Gábor és csapata hétfőn reggel Sopronból ébreszti az országot.

kisalfold.hu

9.44 - Lendületes reggel a Retro Rádióval

A szokott magas fordulatszámon kezdi a reggelt Sopronban is a Retro Rádió. A helyi Pair o'Dice zenekarról kiderült, hogy nem csak a színpadon, hanem a rádiómikrofonok mögött is otthonosan érzik magukat, hiszen a fellépésüket követő beszélgetésen is alkalmazkodtak a műsor üteméhez.

Ezután "csekkvadászat" következett, egy játék keretében a téren lerejtett csekkeket kellett összegyűjteni a vállalkozó kedvű játékosoknak, akiknek a két műsorvezető, Bochkor Gábor és Lovász László volt ebben a segítségükre. Az élő adás megtekintésére még a Vas megyei Sitkéről is érkeztek vendégek, akiknek sűrű napjuk lesz, hiszen este a magyar-olasz labdarúgó mérkőzésre készülnek. A hangszórókból pedig szólt a Bon Jovi és a Dire Straits, jó hangulatot hozva a belvárosban iskolába és munkába igyekvőknek.

Korábban

A Szívesen + turné első állomásán szóba került a labdarúgó válogatott esti mérkőzése, majd a soproni Pair o'Dice zenekar mutatott egy alternatív útvonalat zúzós zenéjével. A Várkerületen várják hétfőn délelőtt 10 óráig akár pár percre, akár hosszabb időre is az érdeklődőket, akik bepillanthatnak az egyik legnépszerűbb rádióműsor készítésének kulisszái mögé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában