Ingatlanbazár

2022.11.27. 15:52

Egy gigantikus ház Gönyűn: az ár 270 millió, de nem csodáljuk…

A 474 nm-es, izgalmas és tágas terekből és épületekből álló, eladó ház Gönyűn úgy fest, megéri az árát. Nézzen szét egy egyszerre modern és klasszikus értékeket is felvonultató ingatlanban! Hiszen az még semmibe sem kerül…

kisalfold.hu

“Gönyűn helyezkedik el, Győrtől 15 km-re távolságra, mesés környezetben, a Duna közvetlen szomszédságában A 2239 m2-es területen a modern kor lehetőségeit maximálisan kihasználó építkezésnek köszönhetően egy rendkívül exkluzív és látványos családi ház és a hozzá tartozó épületek kerültek megépítésre 2020-ban.

Alapterületek

Lakótér hasznos alapterülete: 152,90 m2
Garázs hasznos alapterülete: 44,22 m2
Tároló hasznos alapterülete: 27,53 m2
Földszint összes hasznos alapterülete: 224,65 m2
Kocsibeálló alapterülete: 34,00 m2
Fedett terasz alapterülete: 54,68 m2
Lakóépület beépített alapterülete: 372,29 m2
Összes beépített alapterület:: 474,06 m2

30-as Porotherm téglából épült, 10 cm-es hőszigeteléssel és az arra légréssel ráépített téglaburkolattal Jó néhány különlegességgel rendelkezik az ingatlan, melyek közül a 18. századi vörösfenyő gerendák és vörösfenyő pallók valamint a 12 méter hosszú mestergerenda a ház ékességének számít Az épületek padlóburkolatai a terv szerint ragasztott kerámiából, a vizes helyiségekben szükség szerint csúszásmentes kialakítással, laminált padlóból és simított aljzatbetonból készülnek. Korszerű fa nyílászárók többrétegű hőszigetelt üvegezéssel lettek ellátva, látványban és minőségben is tökéletesen illeszkednek a házhoz [...]

Az impozáns, 88 m2-es pince téglaburkolattal és nyílászárókkal lett kialakítva, inkább egy igényes rendezvényteremre hajaz mint sem egy hétköznapi pincére Az udvar egy része térköves, ahol helyet kapott egy 34 m2-es kocsibeálló. A másik fele pedig gyönyörűen parkosított, öntözőrendszerrel, elektromos kapuval 100 m2-es tároló és egy 44 m2-es garázs is a kényelmet szolgálja Szauna, vízforgatós úszómedence A községben bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, játszótér, élelmiszerboltok találhatóak. Buszközlekedés kiváló. Győr és Gönyű között bicikliút [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában