Zöld-fehér szív

2022.11.30. 15:49

NB III – Nagy ETO-győzelem a szünet előtt

kisalfold.hu

Nagy harcot vívtak a csapatok.

Fotó: eto.hu

ETO Akadémia–III. Ker. TVE 2–1 (1–0)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G. (Ring, Keszthelyi).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Deákovits, Tullner, Csáki, Tamás K., Szabó T., Tóth R. (Gasztos, 29.), Németh O., Sipőcz (Ignácz, 85.), Huszár, Hanzli (Moharos, 69.). Vezetőedző: Antonio Munoz.

III. Ker. TVE: Szmola (Kemenes, 52.) – Kokenszky (Farkas B., 73.), Hegedüs (Opavszky, 73.), Tóth L. (Grabant, 61.), Elek, Fejes, Egerszegi, Vankó, Kirják, Szalai V. (Preklet, 61.), Barczi. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gsz.: Huszár (41.), Szabó T. (66.), ill. Farkas B. (78.).

Nagy iramban kezdődött az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában előrehozott mérkőzés. Mindkét csapat hatalmas lendülettel vetett bele magát a találkozóba. A 41. percben nagyszerű támadás végén Szabó T. sarokkal tálalt Huszár elé, aki tolt rajta egyet, majd ballal kilőtte a hosszú alsó sarkot. 1–0. A 65. percben Hegedüs buktatta Szabót a tizenhatoson belül, amiért büntetőt ítél a játékvezető. A tizenegyest a sértett magabiztosan lőtte a bal alsó sarokba. 2–0. A 78. percben szépített a Kerület: Vankó beadására Farkas B. érkezett tisztán középen, aki a kapuba belsőzött. 2–1.

Összességében megérdemelten győztek a győri fiatalok az utolsó őszi mérkőzésen, és szép eredménnyel mehetnek a jól megérdemelt pihenőre.

Antonio Munoz: – Gratulálok a csapatnak a mérkőzéshez, és ahhoz a munkához, amit minden nap végeznek. Ezúttal is hatalmas erőfeszítéseket tettünk, hogy másodszor is legyőzzük a III. Kerületet a bajnokságban. Jól fog jönni a megérdemelt pihenés a srácoknak. Szeretnék minden ETO-szurkolónak boldog karácsonyt kívánni, és az új esztendőre a legjobbakat kívánom nekik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában