Sport

2022.12.08. 14:31

Világ- és Európa-bajnok sportolókat köszöntöttek Győrben - fotók

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

A győri önkormányzat nevében Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester köszöntötte csütörtökön a para-asztaliteniszezők granadai világbajnokságán aranyérmet szerző Szvitacs Alexát,  valamint az U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon szintén első Sipőcz Richárdot.

A győri sportolók folyamatosan szállítják a jó eredményeket, nem először köszönthetjük Alexát és Ricsit sem, amihez szívből gratulálunk. Várjuk a további szép sikereket

– mondta a győri politikus.

Szvitacs (GYAC-Aréna, edzője Vigh Zsol) a granadai viadal fináléjában az ausztrál színekben játszó, egyéniben háromszoros, összességében hatszoros paralimpiai bajnok Lei Li Na ellen győzött.

Sipőcz – akit Gyimes Nikolett készít fel a versenyekre – még november elején Szarajevóban a nehézsúlyúak mezőnyében nem talált legyőzőre. A SZESE kiválósága már hétszeres Európa-bajnoknak mondhatja magát, hiszen korábban két-két kontinensbajnokságot nyert az ifjúságiak és a juniorok között is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában