Kék hírek

2023.02.08. 10:35

Ittasan okozhatott balesetet a hármas ütközés során az ukrán sofőr Győrben - fotók

Balesetet okozott egy 41 éves ukrán férfi kedden a 83-as főút győri szakaszán. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

02.08.

Győrben, a 83-as főúton közlekedett egy 41 éves ukrán férfi Chevrolet személygépkocsijával 2023. február 7-én 19 óra körüli időben. Vezetés közben – feltehetőleg ittassága miatt – nem tartotta be a megfelelő követési távolságot, ezért nekiütközött az előtte álló 39 éves pápai nő által vezetett Volkswagen típusú gépjárműnek, ami nekicsapódott az előtte álló BMW-nek - írta honlapján a rendőrség. 

A baleset során a Volkswagen vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A járőrök a helyszínen a Chevrolet sofőrjével szemben alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

02.07.

19.59 - Cikkünk galériával frissült.

19.31 - Három személyautó ütközött össze a 83-as főút győri szakaszán, a Nagy Imre utcában. 

A járműveket a város hivatásos tűzoltói áramtalanítják. A helyszínre a mentők is kiérkeztek - írta honlapján a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában