Belestünk a kulisszák mögé

2023.03.21. 19:30

Profi fotók készültek a Győri Nemzeti Színház új műsorfüzetéhez, a következő évadra - galéria

Jó hangulatú fotózás kulisszái mögé kaptunk betekintést kedden. A Győri Nemzeti Színház új műsorfüzetéhez készültek profi fotók a Kisfaludy teremben a tavalyi évhez hasonlóan.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

Azt már elárulhatjuk, hogy a következő évadban ismét láthatja a nagyközönség Molnár Levente Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Érdemes művészt és Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő és Érdemes művészt is. A 2023/24-es évadban visszatérnek a színházi deszkákra a győriek nagy kedvencei, mint Nagy Balázs, Járai Máté, Csankó Zoltán, Agócs Judit, Fejszés Attila, Sárközi József. De főbb szerepekben láthatják majd Hajdu Tibort, Móczár Bencét, Juhász Jázmint és Szina Kinga - Bródy Norbert párost is.

Az új évad repertoárja igen színesnek ígérkezik. Műsorra tűzik az előző évadban elmaradt Ármány és a szerelem romantikus drámáját, de lesznek izgalmas és szórakoztató zenés darabok és ifjúsági előadások is. A Győri Balett pedig új produkcióval is készül a bérleteseknek, melynek két főszereplője Matuza Adrienn és Jekli Zoltán balettművészek lesznek.

A 2023/24-es évadot áprilisban hirdeti meg a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett, bérleteket pedig a már jól megszokott módon májustól válthatnak a kultúrakedvelők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában