Rendőrkézen

2023.03.28. 17:18

Röjtökmuzsajon álló autóból lopott szerszámokat három férfi - fotók

A soproni rendőrök négy órán belül azonosították és elfogták azt a három férfit, akik nagy értékű szerszámgépeket loptak el egy autóból.

kisalfold.hu

A rendőrség felvétele

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére március 25-én 17 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, mely szerint ismeretlen elkövetők egy Röjtökmuzsajon leállított gépjármű csukott, de nem zárt rakteréből 3,5 millió forint értékben szerszámgépeket tulajdonítottak el - közölte a rendőrség.

A rendőrség felvétele

A soproni és a kapuvári egyenruhások rövid időn belül azonosították és elfogták azt a két szakonyi és egy szombathelyi férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A férfiakat a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, tettüket elismerték. A nyomozók az ügyben megtartott kutatások során az eltulajdonított szerszámgépek nagy részét az elkövetők lakhelyén megtalálták és lefoglalták, majd azokat a sértettnek visszaadták. A három férfi ellen lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség felvétele

A Soproni Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a gépjárműben látható helyen sohase hagyjanak értéket, és mindig győződjenek meg arról, hogy az autó ajtjait, ablakait bezárták még akkor is, ha csak pár percre szálltak ki belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában