kisalfold.hu podcast

2023.06.08. 06:25

Bebe, Bedhy és a ShyGys-os Julian - Szimfonikus szuperkoncert a 90-es évek sztárjaival Győrben - fotók

A Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar közös crossover produkcióval lép fel Győrben a Dunakaputéren és felejthetetlen slágerekkel fűszerezi meg a csütörtök estét. A nagyszabású zenei utazásnak a győri közönség elsőként lehet részese.

Simon Roberta

Bebe - Fotó: Csapó Balázs

A szimfonikus szuperkoncert kirobbanó zenei élményét a 8 fős Melody Maker show-koncert zenekar, a Győri Filharmonikus Zenekar 50 művésze, valamint alkalmanként egy-egy meghívott sztárvendég garantálja a pazar látványú szabadtéri helyszínen. A slágerek rendhagyó módon medley, azaz egyveleg formájában szólalnak meg. A legjobb és legismertebb részleteket, dallamokat fűzik egymásba Rácz Márton karmester vezényletével.

Hallgassa meg itt!

A Melody Maker formációt a ’90-es évek magyar sztárzenekarok tagjai alapították. Köztük Bebe, Glatz Gábor, Kató Zoltán akik a Back II Black együttesben muzsikáltak, Bedhy a Bestiák, Gajdos Attila Julian a ShyGys, Németh Gábor Némo a Club 54 csapatait erősítették. Jülek Tamás számos zenekar, többek között az R-Go gitárosa volt, illetve a csapat tagja Nyemcsók Bence billentyűs, aki a jelenleg a Piramisban zenél.

Podcastunkban Glatz Gábor zenekarvezetővel, Bebével, Moór Bernadett, Bedhyvel és Gajdos Attilával beszélgettünk a koncertet megelőző napokon.

Elárulták milyen egy filharmonikus zenekarral együtt dolgozni és milyen emlékek kötik őket Győrhöz.

A csütörtöki szuperkoncertben nemcsak a zenének, de a vizuális élménynek is kiemelt szerepe van, a LED háttérfalon megjelenő videós tartalom a zenei betétek mondanivalójára reflektál. A dramaturgia fontos része a látvány- és zenevilág, a színpadi koreográfia, a fény- és hangtechnika összehangolása. Flitteres ruhák, Szeress akkor is ha fáj, A reggel túl messze van, Tevagyazakitalegjobban, Szerelembomba és még sok más sláger a Dunakaputéren a Győri Filharmonikus Zenekarral és a Melody Maker együttessel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában