Vágólapra másolva!
A lett labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent ért el a Liechtenstein elleni felkészülési mérkőzésen. A meccs első gólja előtt a lettek védője, Marcis Oss döbbenetes hibát vétett, aminek egy nevetséges öngól lett a vége.

A lett válogatott a ciprusi Antonis Papadopoulos Stadionban fogadta a közel négy éve nyeretlen Liechtensteint, ám Paolo Nicolato együttese számára rémálomszerűen kezdődött a meccs, ugyanis már 14 másodperc elteltével hátrányba került. A lett védők hátul passzolgattak egymás között, majd Marcis Oss a az alapvonal közeléből, éles szögből megpróbálta játékba hozni a kapust, ám nem nem nézett fel, így nem vette észre, hogy Pavels Steinbors elmozdult a kapujából, így a labda végül begurult az üresen maradt kapuba. Az elképesztő öngólt ide kattintva nézheti meg!

A kabaréba illő öngólt már csak az tette viccesebbé, hogy a sorozatban 24 vesztes meccs után pályára lépő liechtensteini játékosok hatalmas ünneplésbe kezdtek, és a kapu közelében tanyázó támadójukat, Ferhat Saglamot éltették, noha nem sok köze volt a gólhoz.

A liechtensteini öröm végül nem sokáig tartott, ugyanis Lettország a 11. percben kiegyenlített Raimonds Krollis révén. A lettek a legutóbbi öt meccsükből egyet sem tudtak megnyerni, de a liechtensteiniek sem lehettek túl elégedettek, hiszen immáron 37 meccs óta nyeretlenek.