Szörnyű tragédia, egy szállodai medencecső felszippantott egy 8 éves kislányt

medence
Fotó: Pixabay
Vágólapra másolva!
Egy hibás medence miatt halhatott meg egy 8 éves kislány. Egy szálloda medencéjének csövébe szorult be és fulladt meg. A gyereket több órán át keresték, mire megtalálták, már nem lehetett rajta segíteni.
Vágólapra másolva!

Ahogy a kislány víz alá került, és onnan nem jött vissza a houstoni szálloda dolgozói kiürítették a medencét, hogy megkeressék. Kamerával is ellenőrizték a vizét, végül egy cső belsejében, 6 méter mélyen találták meg Aliyah Lynette Jaicót.

Aliyah a medencében eltűnt kislány Fotó: Facebook

Ez azonban, vagyis, hogy holttest előkerüljön, 13 órába telt. A medencecső vezetéke hibás vagy rosszul programozott volt, vizet szívott be ahelyett, hogy vizet engedett volna be a medencébe – írja a Mirror. A kislány boncolását végző törvényszéki szakember azóta megállapította, hogy Aliyah megfulladt.

Helyi információk szerint nem az első eset, hogy a hotelben szabálysértést követnek el. Az ügyben egyelőre zajlik a nyomozás, a hatóságok megpróbálják kideríteni, hogy a szálloda felelős-e a kislány haláláért.

"Azt mondják, mindannyiunknak meg van írva a sorsunk... de nem értem, hogy a tied miért volt ilyen.. Köszönöm szerelmem azt a 8 évet, amit mellettem adtál. Köszönöm lányom, hogy megtanítottál, mi az a szeretet" – írja a Facebookon a gyászoló anya.