likeBalaton.hu | 2022.06.28. 12:00
Ingyen buszozhatsz Badacsonyban
Idén nyáron is két útvonalon közlekednek a badacsonyi elektromos kisbuszok, a BaBu-k, melyek térítésmentesen szállítják az utasokat.

Újabb szezonját kezdte meg a BaBu, mely három település, Badacsony, Badacsonytomaj és Badacsonyörs között közlekedik. Ha nem szeretnél sokat gyalogolni, de nem biciklivel jöttél, akkor ideális megoldás a nyári napokon buszra szállni. Ha kocsival érkezel a településre, sokkal egyszerűbb azt egy parkolóban hagyni, mint minden egyes programhelyszínnél újra és újra parkolót keresni.

Buszozz a BABU-val
Fotó: Hivatalos sajtófotó

Az egyes járat, a nagyobb, 23 főt befogadó busz naponta négy alkalommal járja végig Badacsonyt. A 2. számú járat, mely a kisebb befogadóképességű, 14 főt szállító busz, úgynevezett gyorsjárat, naponta két alkalommal reggel 10 órakor és délután 17:30-kor kevesebb megállóhellyel a 71. sz. főúton közlekedik, ha strandolni szeretnél, ezt válaszd.

 

Az elektromos kisbuszok a nyári időszakban megkönnyíti a helyi lakosok és az itt nyaralók közlekedését, ráadásul térítésmentesen lehet velük utazni. A BaBu-k szeptember 30-ig minden nap közlekednek.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva