Így gúnyolta a manchesteri drukker a kiesés után a Liverpool-sztárjait – nézze meg Szoboszlai reakcióját! (VIDEÓ)

2024. március 18. 08:55

Szalah kifejezéstelen arcot erőltetett magára, a magyar játékos viszont jót derült az eseten.

2024. március 18. 08:55

Fotó: Adrian Dennis/AFP

Mint arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik és csapata, a Liverpool hosszabbítás után esett ki az angol FA-kupából az ősi rivális Manchester United otthonában 4–3-ra elveszített mérkőzést követően. A magyar középpályás a kezdőcsapat tagja volt, és a 72. percben cserélte le Jürgen Klopp – akkor még előnyben volt a Liverpool.

Ezt is ajánljuk a témában

Az angol pályák zöméhez hasonlóan, az Old Traffordon is rendkívül közel vannak a szurkolók a kispadokhoz. Az elmúlt években csak a frusztrációt gyűjtögető manchesteri drukkerek ezúttal ki tudták élni magukat, a lefújás után gúnyosan provokálták az öltözőbe tartó liverpooli játékosokat. Mohamed Szalah rezignáltan vette tudomásul a hazai drukkerek reakcióit, Szoboszlai Dominik viszont a mutogatás ellenére fülig érő szájjal sétált el a felbőszülten ünneplő manchesteriek mellett.

@11starceo Look at the faces of the liverpool players after defeat 😂😂😂😂#fyp #manchesterunited #liverpool ♬ original sound - boss

Ahogy azt megmutattuk, Szoboszlai egyik mozdulatáról még sokat fognak beszélni Angliában. A magyar válogatott csapatkapitánya a meccs 18. percében olyan szemtelen visszahúzós cselt engedett meg magának az Old Traffordon, hogy a trükknek bedőlő angol válogatott világsztár, Marcus Rashford nagy igyekezetében kicsúszott a pályáról.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­­­y­­o­­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
lefty67
2024. március 18. 20:37
Egy tapló angolszász majom beugat a magyar válogatott csk-jának és vannak itt olyanok akik Dominikot hibáztatják? Kik vagytok ti? Valami román söpredék?
Korn
2024. március 18. 10:43
Pedig a mencseszteri szurkolónak lenne mire szerénynek lenni.
Tommaso
2024. március 18. 09:25
Majd kap a pofajara, hogy ennyire nem erdekli a csapata kiesese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!