Feljelentést tettek Varga Judit drámai interjúja után

2024. március 28. 10:44

A gyanú szerint kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése is történt.

2024. március 28. 10:44
VARGA Judit; Magyar Péter

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Mint arról beszámoltunk, a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a Frizbi című műsorban drámai részleteket mesélt a Magyar Péterrel való házasságáról, amelyben éveken keresztül szenvedett a kapcsolati erőszak különböző formáitól.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsor után a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál kiskorú veszélyeztetésének és személyi szabadság megsértésének a gyanúja miatt – írja a Magyar Nemzet.

Miután az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz, így a bejelentő szerint súlyos kötelezettségszegés történt.

Az elhangzottak alapján kiskorúak testi, értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődése is veszélybe került a tettes által. Emellett pedig a személyi szabadság megsértése is fennáll.

Az alaptörvény ugyanis azt is kimondja, hogy mindenkinek joga van a szabad mozgáshoz és tartózkodási helye szabad megválasztásához, Varga Juditnak ez a joga azonban sérülhetett a felidézett szörnyű veszekedések során, ezért tett indítványt a bejelentő az ügy kivizsgálására.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megvagyok1
2024. március 30. 14:41
A jóminiszterasszony , mint /i/gazságügyiminiszter nem ismerte ezt a törvényt ? Ne röhögtess már ! Az 1. gyerek születésénél már nem tetszett , hogyan viselkedik a férj , de még szül neki kettőt ....szerintem is . Egy szó nem esik arról , mi volt a feleség bűne . Ő volt maga a Szűz Mária . Hibátlan , jó pozícióban lévő feleség . Egyébként nem azt nyilatkozta , nem tereget szennyest ? El kellett terelni valamivel a figyelmet Magyar bizonyítékáról ? Félreértés ne essék , nem érdekel Magyar . Fideszes kutyából nem lesz szalonna , de ez a színjáték erős volt .
SABOTAGE
2024. március 30. 05:24 Szerkesztve
Mocskos pedofideszes barmok, beveszitek ezt a szaros hazug színjátékot, közben meg lopnak tovàbb a rohadékok- tiborc, mészáros meg a többi rohadék!!!!
nagycsaba
2024. március 29. 05:39
"Ha ilyen szörnyűségek történnek vele, akkor nem 18 év múlva, hanem 18 perc múlva kell elválni”"
nagycsaba
2024. március 29. 05:14 Szerkesztve
"íMiután az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz, így a bejelentő szerint súlyos kötelezettségszegés történt Akker ezt Varga Judit elmulasztotta ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!