Az együttes megfigyeléséből fakad az az elmélet, miszerint ha Pongrác, Szervác, vagy Bonifác napján felhőtlen, kék az ég, akkor bőséges termésre, hosszú, meleg nyárra számíthatunk. A villámgyors önművelés után most pedig nézzük, mit főzzünk a közhiedelmekkel tűzdelt, várhatóan napsütötte hétvégén.
Péntekenként olyan receptekkel futunk neki a hétvégének, melyekkel picit felfrissíthetite a hetente visszatérő ebédek, vacsorák már megszokott repertoárját. Ezekkel a fogásokkal biztos, hogy nem vallotok szégyent a konyhában még akkor sem, ha kezdőként vállalkoztok egy teljes menüsor lefőzésére. Szóval tényleg nincs más dolgotok, mint figyelmesen követni a választott étel leírásában található instrukciókat, így pedig többé már nem lehet kérdés; mi legyen az ebéd a hétvégén?
TÁRKONYOS KRUMPLILEVES CSIRKEMELLEL >>>
SERPENYŐS BURGONYA GAZDAGON >>>
SERTÉSHÚSOS CSILIS BAB >>>
TÖKFŐZELÉK FASÍRTTAL >>>
DARÁLT HÚSOS-ZÖLDSÉGES RAKOTT KRUMPLI >>>
GULYÁSLEVES EGYSZERŰEN >>>
PIRÍTOTT SERTÉSMÁJ SÜLT HAGYMÁVAL >>>
RÁNTOTT GOMBA TURBÓPANÍRBAN >>>
PACALPÖRKÖLT FŐTT KRUMPLIVAL >>>
KLASSZIKUS HENTES TOKÁNY >>>
ZÖLDSÉGLEVES RIZZSEL ÉS HÚSGOMBÓCCAL >>>
BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS CSUSZÁVAL >>>
EGYSZERŰ RAKOTT KEL >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI >>>
CSONTLEVES MÁJGALUSKÁVAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
Ajánljum még: