Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kim Kardashian 8 kilót fogyott hogy beleférjen Marilyn Monroe ruhájába, de így is alig bírt lépni benne

default user icon
MME
Kim Kardashian már tavaly eldöntötte: az idei Met-gálán Mailyn Monroe ruhájában akart felvonulni a vörös szőnyegen. A bökkenő az volt, hogy a gála előtt 3 héttel derült ki: a kristályokkal sűrűn hímzett, közel 5 millió dollárt érő estélyi egy számmal kisebb, mint a valóságshow-sztár. Mivel átszabni ezt a műkincset nem lehetett, egy megoldás volt Kim számára: egy méretet fogyni 3 hét alatt. Elárulta, hogyan sikerült.

A Met-gála - vagyis a New York-i Metropolitan Múzeum minden évben megrendezett, szuperelegáns, kizárólag A-listás celebeket felvonultató jótékénysági partija - bár a világ legnagyobb fashion show-ja, leginkább egy fergeteges jelmezbálhoz hasonlít: a sztárok ugyanis többnyire olyan ruhakölteményekben jelennek meg, amelyek nem, hogy nem hétköznapiak, de kifejezetten hordhatatlanok. Ők maguk is egyfajta művészeti alkotásként szerepelnek ilyenkor, egy előre meghatározott tematika szerint kell megtervezniük a öltözéküket. Itt nem az elegancia, hanem az ötletesség, a kreativitás dominál a szettekben, így egészen másfajta ruhákat látni ezen a vörös szőnyegen, mint, mondjuk az Oscar-gáláén.

Az idei téma az amerikai dizájn- és divattörténelem megjelenítése, a "csillogó glamúr" volt, amit természetesen most is mindenki nagyon komolyan vett. Kim Kardashian, aki rendre kitesz magáért - legutóbb például szó szerint tetőtől-talpig feketében, önmaga árnyékának öltözött -, ezúttal sem okozott csalódást: egy 60 évvel ezelőtti nagy eseményre készített, legendás ruhát öltött magára a vörös szőnyegen: azt a kristályokkal kirakott, testszínű estélyit, amiben annak idején Kennedy elnököt köszöntötte fel a mikrofonba búgva Marilyn Monroe. Csakhogy a ruha, amit centiről-centire Monroe alakjára szabtak egy picit szűknek bizonyult, így Kim brutális fogyókúrába kezdett a gála előtt 3 héttel.

 

"Egyszerűen nem volt más választásom. Naponta kétszer, szauna ruhában izzadtam a futópadon, teljesen kizártam a szénhidrátot és a cukrot, csakis a legtisztább zöldségeket és rengeteg proteint fogyasztottam. Nem éheztem, de nagyon szigorú voltam a diétát illetően is"- nyilatkozta a gála után.

A kitartásának meg is lett az eredménye: alig egy hónappal az első próba után tökéletesen passzolt a ruha Kardashian alakjára - bár a vörös szőnyegen közlekedni így is roppant nehéz volt benne: a fenti videón is látható, hogy kizárólag tipegve, apró tyúklépésekben tudott csak haladni, a lépcsővel való küzdelmét ezen a felvételen követhetjük nyomon. 

"Sírva fakadtam örömömben, amikor sikerült belebújni" - mondta, hozzátéve: örömkönnyeket fog hullajtani akkor is, amikor betol egy XXL-es pizzát a Met-gála után. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss